Take away: - 10% (ring eller bestil mad i butikken)

Dagens ret uge 03 (13/01 – 17/01. Fra 13.00 til 15.00)

image1

Priser: alm. (fra 49,- til 59,-. Stor fra 69,- til 79,-)

Gælder fra kl. 11 - 15.  Efter kl. 15 tillægges 10 kr.

Mandag: Kylling i sur sød sauce, ananas og ris (59,-)

Tirsdag: Krebinet stuvet hvidkål, kartofler (49,-)

Onsdag: Tarteletter med skinke, ærter, gulerødder (59,-) 4stk

Torsdag: Mørbrad gryde med ris( 59,-)

Fredag: Flæskesteg med det hele (59,-)

håndmad (14,-) smørrebrød (28,-) luksus (38,-)

Kamsteg med rødkål

Kartoffel med rå løg/ristet løg

Rullepølse, sky, løg

Roastbeef

Fiskefilet med remoulade

Dyrlægens natmad

 Æg og rejer / kaviar / tomat

Skinke med Italiensk salat

Leverpostej med bacon

Spegepølse

Skinkesalat

Frikadelle med rødkål

(*) Bestillinger af smørrebrød mv. for weekender samt helligdage bestilles forud.

      Billeder er nede under.

platte

Platte 1 (109,-)

Æg med rejer,

Marineret sild med løg & kapers,

Flæskesteg med rødkål & appelsin,

Fiskefilet med remoulade og citron,

Leverpostej med bacon,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør

Platte 2 (129,-)

Marineret sild med løg & kapers,

Hønsesalat med bacon,

Roastbeef med remoulade & peberrod,

Flæskesteg med rødkål & appelsin,

Røget laks med dild dressing,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør 

Platte 3 (149,-)

Marineret sild med løg & kapers,

Æg med rejer,

Røget laks med dild dressing,

Dyrlægens natmad med rødløg,

Fiskefilet med remoulade og citron,

Mørbrad med syltet agurker,

Bacon & bløde løg,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør