Dagens ret uge 13 (25/03 – 29/03. Fra 9am til 3pm)

image56

Priser: alm. (fra 49,- til 59,-. Stor fra 69,- til 79,-)

Mandag: Skipperlapskovs med rødbeder og purløg

Tirsdag: Svinekoteletter i fad med ris (59,-)

Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce (59,-)

Torsdag. Paprikakyllinggryde med kartoffelmos (59,-)

Fredag: Flæskesteg med det hele

håndmad (14,-) smørrebrød (28,-) luksus (38,-)

Kamsteg med rødkål

Kartoffel med rå løg/ristet løg

Rullepølse, sky, løg

Roastbeef

Fiskefilet med remoulade

Dyrlægens natmad

 Æg og rejer / kaviar / tomat

Skinke med Italiensk salat

Leverpostej med bacon

Spegepølse

Skinkesalat

Frikadelle med rødkål

(*) Bestillinger af smørrebrød mv. for weekender samt helligdage bestilles forud.

      Billeder er nede under.

platte

Platte 1 (109,-)

Æg med rejer,

Marineret sild med løg & kapers,

Flæskesteg med rødkål & appelsin,

Fiskefilet med remoulade og citron,

Leverpostej med bacon,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør

Platte 2 (129,-)

Marineret sild med løg & kapers,

Hønsesalat med bacon,

Roastbeef med remoulade & peberrod,

Flæskesteg med rødkål & appelsin,

Røget laks med dild dressing,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør 

Platte 3 (149,-)

Marineret sild med løg & kapers,

Æg med rejer,

Røget laks med dild dressing,

Dyrlægens natmad med rødløg,

Fiskefilet med remoulade og citron,

Mørbrad med syltet agurker,

Bacon & bløde løg,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør