Take away: - 10% (ring eller bestil mad i butikken)

JULEMENU

Julebuffet nr.1

Hjemmelavet karry sild med kogte æg og kapers 

Krydder sild med kapers og løg, dild 

Lun leverpostej med ristede champigon, bacon 

Svinemørbrad med svampe, fløde sauce  

Fiskefilet, citron , remoulade  

Æg med rejer , dild, mayonnaise  

Flæskesteg med rødkål  

Ris a la mandler med kirsebær sauce 


Pris. 139.- pr. kurvert (Min. 5 kurverter)   

Brød og smør 15.- pr kurvert 

Julebuffet nr.2

Hjemmelavet karry sild med kogte æg og kapers 

Marineret sild med kapers, løg 

Lun leverpostej med ristede champignon, bacon 

Røget laks med dild dressing 

Andelår med rødkål 

Flæskesteg med agurkesalat, rødkål

Små frikadeller med kold kartoffelsalat

Ris a la mandler med kirsebær sauce 


Pris. 169, - pr. Kurvert ( Min. 5 kurverter) 

Brød og smør 15, - per kurvert

Jule platte

Marineret sild med kapers, løg

Røget laks med dild dressing 

Flæskesteg med rødkål, agurkesalat

Æg med rejer og mayonnaise

Fiskefilet med remoulade, citron, dild

Roastbeef, remoulade, peberrod 

Brieost med druer 

Brød og smør 


Pris. 149,- pr. kurvert

Dagens ret uge 49 (02/12 – 06/12. Fra 13.00 til 15.00)

image2

Priser: alm. (fra 49,- til 59,-. Stor fra 69,- til 79,-)

Gælder fra kl. 11 - 15.  Efter kl. 15 tillægges 10 kr.

Mandag: Skinkenitzel med ærter, kartofler, brun sovs (59,-)

Tirsdag: Boller i karry med ris (49,-)

Onsdag: Mørbradgryde med kartoffelmos (59,-)

Torsdag: Chili con carn (59,-)

Fredag: Flæskesteg med det hele (59,-)

håndmad (14,-) smørrebrød (28,-) luksus (38,-)

Kamsteg med rødkål

Kartoffel med rå løg/ristet løg

Rullepølse, sky, løg

Roastbeef

Fiskefilet med remoulade

Dyrlægens natmad

 Æg og rejer / kaviar / tomat

Skinke med Italiensk salat

Leverpostej med bacon

Spegepølse

Skinkesalat

Frikadelle med rødkål

(*) Bestillinger af smørrebrød mv. for weekender samt helligdage bestilles forud.

      Billeder er nede under.

platte

Platte 1 (109,-)

Æg med rejer,

Marineret sild med løg & kapers,

Flæskesteg med rødkål & appelsin,

Fiskefilet med remoulade og citron,

Leverpostej med bacon,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør

Platte 2 (129,-)

Marineret sild med løg & kapers,

Hønsesalat med bacon,

Roastbeef med remoulade & peberrod,

Flæskesteg med rødkål & appelsin,

Røget laks med dild dressing,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør 

Platte 3 (149,-)

Marineret sild med løg & kapers,

Æg med rejer,

Røget laks med dild dressing,

Dyrlægens natmad med rødløg,

Fiskefilet med remoulade og citron,

Mørbrad med syltet agurker,

Bacon & bløde løg,

Ost med druer,

Friskbagt brød med smør